Actie Tegen de Hondenbelasting dient klacht in bij Nationale ombudsman over BiZa

Geachte volgers,

Het is jullie via mijn Facebook pagina bekend dat ik mei jl. een WOO verzoek heb ingediend Ministerie van Binnenlandse Zaken. Doel van dit verzoek is alle achterliggende gegevens boven water te krijgen die betrekking hebben op de brief die de Minister op 31 oktober 2021 naar de Kamer heeft gestuurd. Deze brief is een reactie op de motie die de Tweede Kamer aannam n.a.v. het debat over het burgerinitiatief van deze actie. Via Facebook heb ik regelmatig updates gepubliceerd over mijn verzoek.

Afgelopen week ontving ik helaas bericht dat de levering van de gevraagde stukken weer uitgesteld is maar nu voor onbepaalde tijd!

Graag informeer ik u over het volgende betreft de afhandeling van uw Woo-verzoek. Helaas hebben wij een verkeerde inschatting gemaakt inzake het tijdsbestek. Binnen de desbetreffende afdeling is sprake van grote onderbezetting, waardoor het Woo-verzoek is vertraagd. Wij hebben opnieuw afspraken gemaakt en intern over gesproken. Echter, kan ik u momenteel geen nieuwe tijdsindicatie geven. Mijn excuses hiervoor.”

Dit is de zoveelste keer dat BiZa een door hun toegezegde leveringsdatum niet nakomt. Na telefonisch overleg met een medewerker van de Nationale ombudsman kreeg ik het advies om daar een klacht in te dienen. Dit heb ik inmiddels gedaan en wacht hun verdere reactie af.

Verder informatie wordt zodra deze beschikbaar komt via Facebook gepubliceerd.

Advertentie

3 gedachten over “Actie Tegen de Hondenbelasting dient klacht in bij Nationale ombudsman over BiZa”

 1. Stop de hondenbelasting honden werken niet meer. Dat was vroeger heeeel vroeger.
  Beverwijk gemeente stop de hondenbelasting.
  Katten die horen dan ook belasting te voldoen die schijten alles onder.

  Like

 2. Belachelijk. Misschien een idee om “voor onbepaalde tijd” de hondenbelasting niet meer te betalen, totdat er eens naar ons geluisterd wordt.

  Dank voor al jullie inspaningen!

  Marjolein

  Like

 3. Omdat ik niet op die kwakende rioolbuis wens te zitten (facebook), ben ik blij dat ik op deze manier de info krijg. Sterkte met alles. Ik sta er nog steeds achter. Hannah Marks

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: