Dankwoord

Beste Volgers,
De ontvangst in de Tweede Kamer was goed geregeld. Naast een kans om het burgerinitiatief toe te lichten kreeg ik ook de kans om van dichtbij te zien hoe onze gekozen volksvertegenwoordigers met elkaar omgaan. Dat was een echte eye opener! Kijk naar het debat of lees het verslag op deze site.

Hoewel het momenteel erop lijkt dat het afschaffen van de hondenbelasting op korte termijn niet gaat gebeuren, hebben we samen het onderwerp goed op de agenda van de Tweede Kamer gekregen. Voorlopig blijft het ook op de agenda staan!

Mijn dank is groot aan de de verschillende fracties die hun steun openlijk uitspraken en het burgerinitiatief steunden tijdens het debat. (Groep van Hage, PvdD, SP, PVV, FvD en JA21)

Ik wil iedereen die het initiatief ondersteunde en de vele mensen die mij direct en indirect hebben geholpen ook bedanken .

De Strijd is niet gestreden en gaat door hoewel ik wat minder “hard zal lopen” en even wat rust nemen. Hou de site en Facebook in de gaten om in de toekomst niks te missen. Ik verwacht binnenkort wat nieuws te melden. Er komt ook binnenkort een pagina met links naar de krantenartikelen die over het debat zijn verschenen.

Mijn dank wil ik ook uitspreken aan mijn beste viervoeter vriendin Luna, het boegbeeld van deze actie. Haar bijzondere groet ontvang ik vanmiddag.


Tenslotte een bijzonder dank aan mijn vrouw, Els die erg veel geduld heeft getoond en mij al deze jaren de ruimte heeft gegund om deze actie uit te voeren.

Op weg naar een hondenbelastingvrije toekomst!
11 juni 2021

Advertentie

3 gedachten over “Dankwoord”

 1. Hoi Gary,

  Dank voor het volhouden en het vele werk!
  Inmiddels heeft onze gemeente, Gemeente Zeist, al weer een voorstel om de hondenbelasting per 2022 weer in te voeren en wel, let op, gebruikend voor de straatverlichting. Je houdt het niet voor mogelijk.
  Ik zou zeggen doe voorlopig maar eens rustig aan.
  Mijn mail aan de gemeente is al weer onderweg.

  Vriendelijke groet
  Carin en Wilmut Peletier

  ________________________________

  Like

  1. Hoi Carin, het wordt tijd dat gemeenten een uit hun luie stoel opstaan.
   Laat ze de regering eindelijk vragen om een paardenbelastingwet en ook een voor katten te maken. Dat levert nog meer geld op voor hen.
   Art. 1 van de grondwet is dat er niet gediscrimineerd
   mag worden.
   Hondenbezitters worden al heel lang gediscrimineerd.
   Paardenstront blijft vaak op straat liggen en katten maken andermans tuinen kapot.

   Like

 2. Mocht het afschaffen van de hondenbelasting niet lukken, dan moeten we gaan vechten voor gerechtigheid en tegen de discriminatie van honden.
  Namelijk door van den Haag te eisen dat er een paardenbelasting en een kattenbelasting ingevoerd wordt. Dan mag de regerijng zelf uitzoeken hoe zij dat voor elkaar krijgen.

  Opmerking: De Actie Tegen de Hondenbelasting is TEGEN alle dierenbelasting maar plaatst dit bericht uit respect voor de schrijver. Iedereen heeft recht om een eigenmening.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: