D-Day voor Burgerinitiatief Stop de Hondenbelasting

Datum voor Tweede Kamerdebat over de hondenbelasting is vastgesteld.

Uiteindelijk is het zo ver! Op 3 december 2020 om 14:00 uur wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over het burgerinitiatief Stop de Hondenbelasting. Het debat zal ongeveer 2.5 uur in beslag nemen. Naast de diverse woordvoerders van de verschillende Tweede Kamer fracties is de verwachting dat Minister Ollongren ook aanwezig zal zijn. Gary Yanover, de initiatiefnemer van dit burgerinitiatief zal het debat openen. Hij mag de kamer maximaal 5 minuten toespreken.

Op 8 december zal er vervolgens gestemd worden over eventuele moties die worden ingediend en is de behandeling van het burgerinitiatief op dat moment dan formeel ook afgerond.

Kijk hier om te lezen hoe u het debat bij kan wonen.
Let op: honden worden niet toegelaten in het gebouw van de Tweede Kamer.

5 gedachten over “D-Day voor Burgerinitiatief Stop de Hondenbelasting”

 1. Jullie werken hier hard voor, het is jammer dat de gemeente Woerden de hondenbelasting heeft verhoogt..
  We moeten daar de gaten dichten die niets met de honden te maken hebben.

  Like

 2. Hallo GaryY, eindelijk is het dan zover. Ik hoop dat de vergadering ook online te volgen zal zijn. Ik zal dan zeker kijken. Ik wens je veel succes toe. Zet hem op.

  Reactie:
  Alle vergaderingen van de Tweede Kamer zijn online te volgen. Kijk op de site van de Tweede Kamer. Ook via zender NPO politiek zijn de vergaderingen te volgen.

  Like

 3. Laten we hopen dat er na 7 jaren strijd eindelijk gerechtigheid komt op de oude oude wet die allang niet meer van toepassing is.

  Like

 4. Chapeau!!!

  Outlook voor iOS downloaden
  ________________________________

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: