Uw donatie aan de actie tegen de hondenbelasting is van harte welkom.

Ik heb me jarenlang belangeloos  voor dit initiatief ingezet en de kosten voor wat drukwerk, communicatie, website en reiskosten uit eigen zak betaald. Verder heeft de Stichting Petities.nl mij belangeloos ondersteund om het initiatief zover te krijgen. Na het indienen van de petitie volgt ook een periode van lobby werkzaamheden waarbij ik ook reiskosten zal moeten maken om partijen te spreken.  Ik doe dit graag omdat ik geloof in het initiatief en weet hoe onrechtvaardig het heffen van hondenbelasting is.

Ik u vragen om mijn werk en dat van petities.nl  financieel te steunen. 60.000 mensen hebben het petitie gesteund tot nu toe, maar niet iedereen is draagkrachtig genoeg om een bijdrage te leven. Daarom wil ik vragen aan iedereen die het wel kan missen of ze mijn initiatief wilt steunen met een bijdrage van €1? (Meer mag ook natuurlijk)  Van elke ontvangen euro zal zeker  €0,25 zal worden gedoneerd aan de Stichting Petities.nl als dank voor hun steun aan het initiatief.

Doneren kan door de QR code te scannen of deze link te volgen waarbij u uitkomt op iDeal pagina – Betaalverzoek van de Rabobank.
U vult het gewenst bedrag in en betaalt veilig via de site van uw eigen bank.

Om de actie verder te blijven volgen kunt u zich hier inschrijven.
Rechts bovenaan de kunt u aangeven dat u de actie wilt volgen.
Berichten worden ook via Facebook verspreid.

Alvast bedankt voor uw steun.

Groet

Gary Yanover

P.S.  een vergelijkbaar bericht wordt ook door petities.nl via email verstuurd aan alle ondertekenaars van de petitie.